Levertijd & verzendkosten

Ik doe mijn best om je bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen zijn gedaan probeer ik binnen 3 werkdagen te verzenden. Meestal gaat dit sneller maar het kan iets langer duren. Heb je je bestelling voor een bepaalde dag nodig? Geef dit dan aan in je opmerkingen, dan kan ik aan je laten weten of dit gaat lukken.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€4,04 ex btw voor bestellingen die door de brievenbus passen (50-100 gram)

€4,15 ex btw voor brievenbuspakketjes (100 gram – 2kg)

€6,95 ex btw voor pakketjes die niet door de brievenbus passen

Verzendkosten naar België zijn standaard € 9,50 ex btw.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van Post NL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden.

Bedenktijd & retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 4,70 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@thuisbijmuis.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is , dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt je het product ruilen? Dat is geen probleem. Je kan je bestelling retour sturen naar:

Thuis bij Muis
Stephensonstraat 7
2014 KB in Haarlem

*Vergeet hierbij niet je bestelnummer te vermelden!

Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven?

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.